Qui és Gretener?

L’EMPRESA

GRETENER neix de l’entusiasme de dues persones unides per aquesta professió, la prioritat és aportar qualitat a cadascun dels sinistres encarregats, amb la motivació d’una formació continua per millorar i evolucionar dia a dia. D’aquesta manera poden donar resposta a SINISTRES TÈCNICS independentment de la seva complexitat.

Amb aquest entusiasme han aconseguit crear un EQUIP PROFESSIONAL, amb les mateixes prioritats i objectius dels fundadors, a més de disposar de titulacions universitàries i en continua formació, cadascun en la seva especialitat, ja que una de les premisses de GRETENER és ser un equip i així unint coneixements aconsegueixen una molt bona qualitat, difícil de trobar en el mercat actual.

UBICACIÓ

La central de GRETENER es troba situada a Barcelona capital, si bé, treballen diàriament per tot Espanya en sinistres de certa envergadura gràcies a les oficines mòbils, i cada tècnic disposa de les eines necessàries per desenvolupar l’activitat en qualsevol lloc d’Espanya; localitzant la seva màxima activitat a Catalunya.

També desenvolupen el seu treball internacionalment, Rússia, Itàlia, Anglaterra i França han sigut països que han sol·licitat l’actuació de GRETENER.